Tere talv!

 

toplaanfoto
Teder, Black Grouse, Tetrao tetrix

Möne päeva tagune lumesadu ja maha sadanud lumevaip tuli minu jaoks küll päris ootamatult. Aga see oli hea meenutus sellest, milline üks öige talv olema peaks. Kangesti oleks tahtnud seda pikemaks ajaks, sest tohutu suusatamise isu tuli peale 🙂 Siiski pidin endale teadvustama, et ei, Jakob, kevad on käes. Tedred ju ammu mängivad. Ka nende jaoks oli lumi ja hommikune -12 kraadine pakane ootamatu. Kohe nii ootamatu, et mänguplatsile saabuti tavapärasest tükk maad hiljem. Ju olid tiivad külmast nii kanged, et hommikune hügieen võttis lihtsalt tavapärasest kauem aega…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑