Saabujad

toplaanfoto
Saaremaa, Estonia

Nii pikka pildipausi pole mul veel senini olnud. Oma rolli mängisid selles nadi talv ja kool. Nagu hetkeolukorras paljud teisedki, pean ka mina nüüd leppima hoopiski kodus olemisega… vöi oot… vastupidi. Nüüd üle pika aja saan mina minna pildistama ja seda nii palju, kui hing ihkab 🙂

Kevad on juba nii käes, et enam ei saa kevadekuulutajaidki nimetada esimesteks, vaid lihtsalt saabujateks vöi läbirändajateks. Laululuikedel on juba hääl peaaegu ära lauldud ja tetredel pooled suled kaklustest kadunud. Vötke aega ja minge kaema! Minge metsa! Minge mere äärde!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑