Kohtumine sadamakail

toplaanfoto
Käblik, Wren, Troglodytes troglodytes

Üle pika pika aja jöudsin taas loodusesse. Nagu hilissügiseti mul tavaks, läksin ka seekord otsima meile saare peale tulnud talvitujaid – vesipappi ja jäälindu. Ehkki märgid olid kohapeal paljutöotavad, mul neid kohata ei önnestunud. Önneks on lihtne tagavaraplaan minna mere äärde, kus kohtab alati kedagi. Vana sadamakai peal julgelt köndides saingi ühtäkki kellegi pahandamise osaliseks. Käblik oli otsinud kai kivide vahel toidupoolist, kui meie teed ristusid. Kui minule olid sönad peale loetud, jätkas ta toiduotsinguid. Nüüd sain rahulikult jälgida, kuidas metsa- ja risulind siblis ringi kivide vahel, kus tavaliselt kuivatavad sulestikku kormoranid. Vaadake, selline on öige saarlasest käblik.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑