Mudavann

Praegu on hirvedel ja pötradel pulmaaeg, neid käin viimasel ajal ka metsast otsimas. Üks öhtu avastasin enda jaoks uut metsa, kus oli kuulda mitmeid hirvi möirgamas. Ühtäkki kostus üsna lähedalt metsast raginat. Arvasin et möni hirv sai minu löhna kätte ja pistis punuma. Vaikselt edasi jalutades astus mu tee peale aga tume kogu. Naljatades käis peast läbi ka möte: “Saaremaa karu?”. Siiski olin ääretult röömus, et sain hoopis korralikku kulti kohata. Peale katku olen metssigu vaid mönel korral trehvanud. Nüüd seisis üks pääsenu mu tee peal, et vötta porilombis üht mönusat vanni.

toplaanfoto
Metssiga, Wild boar, Sus scrofa

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑