Metsnugis, Pine marten, Martes martes

toplaanfoto

Metsnugist väga tihti ei kohta, kuid mul oli taas see õnn teda näha.  Oli juba üsna pime, kuid tahtsin siiski pildistada rebast, kes tuli mõõda teed minu poole, pööras võssa ning jätkas teed sealt. Viimasel ajal on minu puhul loomadel komme „digimuunduda“ ning nii juhtus ka sel korral. Minuni jõudis võsast hoopis metsnugis. Tema järel siiski ka rebane. Miks olid kaks kiskjat üksteisest vaid mõne meetri kaugusel, võib vaid oletada. Mind märgates pages nugis kõrgustesse ning rebane kaugustesse. Võib-olla päästsin nugise elu 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑