Kohtumine metsateel – Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

toplaanfoto

Liikudes mööda oma tavapärast pildistamisteed, nägin ühtäkki endale kaugelt vastu kõndimas mäkra, kes iga natukese aja tagant kadus võssa ja siis jälle tagasi tee peale tuli. Kui ta uuesti rajalt kõrvale kaldus, kasutasin võimalust – tõusin püsti, liikusin lähemale ja viskasin uuesti end kõhuli. Nüüd tuli tee peale rebane. Võta nüüd näpust! Tea, kas mäger digimuutus repsiks 😉 Igatahes heideti mulle korraks pilk ja läinud ta uuesti oligi, teadagi kuhu – võssa. Kummaline kohtumine 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑